Wie zijn wij !

Even voorstellen in het kort.

Oprichtster :

Petra Vleemink, ik ben eigenaresse van Vlietlaan Fashion te Bussum en al sinds 2002 actief met de bedrijfsvoering van een plussize winkel en sinds 2014 actief achter de schermen in de fashion/modellen wereld. Nu er langzaam aan zoveel vraag komt naar Plussize is de tijd rijp om een nieuw platform op te richten. Het doel is om op een eerlijke manier onze curves te laten zien en te gebruiken. Hierin zullen een tal van mensen uit mijn werkkring dit gaan ondersteunen, om zo tot een mooi geheel te komen. Ik zal me bezig houden met aannemen van de modellen en het begeleiden hierin. Leuke opdrachten binnen halen en deze samen met het team uitwerken. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn in de winkel en van daaruit zijn we dan ook  24/7 te bereiken.

 

Roxanne Vleemink -    Dochter van en zal in deze de marketing en het sociaal media en is onze vaste Visagiste (Roxcosmetics & More). Ook doet ze een deel van de modellen begeleiding en trainingen.

 

Team achter de schermen voor ieder zijn eigen invulling (niet in dienst van ons maar wel betrekken wij deze in samenwerkingen) :

Lyron Martina       -     Catwalk coach (maatje meer) -  een begrip in de fashion wereld.

Wim van Wel         -      Fotograaf - als onze huis fotograaf zal hij de basis foto's maken. 

Visagie                    -      ROX HAIR & BEAUTY

                                        KAAT BILGIN  +  team

                                        ASHLEY 

.